tisdag 30 augusti 2011

.Kors i taket

Det har varit kaos med Vilhelms sovtider hela sommaren, han har vägrat sova!! Mitt tålamod räcker inte till för sånt, jag är för bekväm och bortskämd :P meen ikväll lyckades jag få honom att somna innan halv 8 (istället för 9 eller 10) Så ikväll ritar vi kors i taket :P

Tillbaka på Dagis och tillbaka till 11or under näsan..Igår och idag var det Villes tur att vara hemma :( Det är sällan han har feber Peppar peppar..


Störtskön min :P


2 kommentarer:

  1. samma visa här, fast vi har varity ganska noga med sovtiderna på dagarna så han har aldrig sovt längre än till halv 2 i sommar, kanske 2 nån gång.. o vissa dagar inte alls :) men sen vill han ju aldirg sova på kvällarna, ofta 8-halv 9 på kvällarna hemma har vi trökat han i säng o har man varit borta kan de ha blivit 21-22 :P men sen gick han tre dagar förra veckan o nu hostar han o snorar, å ha har inte varit snorig ens under hela de 10 veckor han varit ledig under sommare så han har varit hemma idag och igår, vi får se hur de blir imorgon. han är ju pigg som fan, men en hemsk hosta, men mestbara morgon o kväll/natt! hoppas de blir bättre snart :)

    SvaraRadera
  2. ja, jag tror att de (iaf max) ligger lite mellan om man ska sova eller inte.. igår så fick han int sova men då va han jättetrött på kvällen o hade man åkt bil eller vagn nåstans på em hade han nog slocknat direkt av gunget ;P men sen får han bara sova 1 timme på dagis men idag blev de 1,5 för han vägra vakna.. å då blir de jättefel, försökt lägga i en timme nu men så blev han ledsen när jag skulle gå ner efter läsning, så satt kvar sen trodde jag han sov o smög ut då blev han ledsen.. sen kom han såklart ner :P haha. men nu kom peter o hade lyckats.. haha. ja de blev ett hus på allevägen med flytt i mitten av oktober så hoppas de blir bra :)

    SvaraRadera