söndag 20 september 2009

.Fre.Lör.Sön

Vilhelm vänder på sig för fulla muggar...


I fredag kom vi ju hem jag o Vilhelm så då hade vi myspys med Pappsen som hade saknat oss sååå mycket ;) Det var så skönt att komma hem igen, kändes som om vi hade varit borta mycket, mycket längre. Borta bra men hemma bäst!!!

Kim har jobbat hela helgen så igår umgicks vi med Villes Farmor hela dagen. Det var jättefint väder så vi var ute o gick nästan hela Fm. Vi letade loppis i Vallhov, Jag visste att Linda skulle ha utanför sitt hus på Killing fast när vi kom dit så var det ingen där, sen så hade jag läst någonstans att Josephine också skulle ha loppis utanför henne så vi vände o gick till Kalvdans i stället. Det visade sig att hon inte alls skulle ha nåt iallafall inte just igår hihi  O varför det var tomt utanför Linda var för att vi hade tagit fel på hus o hade för brottom med att vända :P Vi följde med Malin hem o stannade där till sent på Em!!
Hälsade på Amelie o Fredrik en sväng senare på kvällen Tevligt, trevligt!

Idag har vi  i allafall varit på riktig Loppis i Ockelbo hittade lite småskrot som man kan göra lite roligt med. Så nu blir det till att fortsätta dona här hemma. På vägen hem till Sandviken passerade vi en till Loppisskylt så vi åkte dit med o hittade ännu mer :)

Nu blir det mys med Darlo!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar