måndag 8 juni 2009

Bvc

Jag var supertrött i morse, ville inte vakna..Vilhelm däremot låg och tittade med sina stora blå ögon, han visste inte riktigt vad han ville, (det mamma gjorde dög inte) då fick pappa ta över..oj vad nöjd man blev då hihi Jag fick somna om och sova en timme till och sen när jag vaknade hade Ville både fått lite flaska av pappsen och han sov som en stock ;) Så kom dumma mamma och väckte honom så att vi skulle hinna iväg...



Första besöket på Bvc gick jättebra, från sin födelsevikt på 3330 g hade han gått upp 320 g och växt 1 cm hade han gjort. Så nu väger han 3650g och är 54cm lång, det hurrar vi för :) Vi tog bilen upp till Sjukhuset, men jag tog en långis hem, Gick runt Vallhov och passerade Coop på vägen och sen hemmåt!! Jättevarmt och klarblå himmel så länge vi gick, men nu ser det ut att bli regn om man titta på himlen, inte igen!


Kl 6 ikväll ska vi skriva kontrakt och få nycklarna till våran nya lägenhet, så ska vi få välja tapeter med! Då kan vi dona i lugn och ro, flytta lite i taget i stället för allting på samma dag och på samma gång. Det ska bli så skönt att komma bort från stan och ner på backen :)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar