tisdag 5 januari 2010

.Kaos på Ica

Idag kom vi äntligen iväg och storhandla! Det har varit alldeles för tomt i våran kyl och frys sen långt före jul man har ju knappt ätit hemma utan blivit hembjuden till alla. Tänk att folk ska bli som galna bara för att det blir lite "helg".. det var så himla mycket folk. När vi ska handla mycket vill jag handla på Ica för då kan man scanna, det är toppen fram för allt när det är kaos i affären :P Det var längesen vi hade Vilhelm med oss och handla, brukar alltid fixa lite barnvakt då för det är bara synd om honom när han sitter nedtryckt i sin bilstol. Fast nu så..nu kunde han sitta i kärran minsann stora killen då var det genast mycket roligare att storhandla ;)

Apropå stora killen..Jag har rensat ur nästan hela Vilhelms garderob, han har växt ur det mesta nu och det märks att man köpte mer kläder förut :P Nu får det bli bra REA så att vi kan ut och fynda barnkläder!!

2 kommentarer:

  1. baggy jeansen hittade jag på Junkyard. tror det var ett par Nikita. =)

    SvaraRadera
  2. Hojta gärna till om du märker att det blir rea på barnkläder :) Vad är det för strl Vilhelm har nu? :) Gratta Kim från oss också!

    SvaraRadera